Először is tisztázzuk, hogy honnan indulunk. Mondhatjuk, hogy a nulláról indulunk! Vagyis jelenleg semmilyen vállalkozási tevékenységet nem végzek, nincs semmilyen bevételem a gyeden kívül, ezért a blog a valóságot fogja megmutatni, hogy mit lehet kihozni a netes pénzkereseti lehetőségekből fél év alatt.

Ha kismama vagy és ráakadtál az oldalra, akkor gondolom Te is már számtalan oldalt elolvastál amiben mindenki azt bizonygatja, hogy hogyan lett a gyereknevelés mellett otthonról sikeres vállalkozó. Olvasgattad, de valahogy hitted is meg nem is, és azt gondoltad, hogy talán ez neked is sikerülne? De messziről jött ember azt mond amit akar, és egyébként is lehetetlennek tűnik megvalósítani a munkavégzést gyerek mellett, hogy sikerülhet ez másoknak?? Hát én is így vagyok ezzel. Tele kétségekkel, de bizakodással is. Kicsit olyan érzés ez, mint a szülés előtt, amikor mindig azzal biztattam magam, hogy ha másoknak sikerült simán, akkor nekem miért ne sikerülne, nem?

Viszont amit sose találtam meg a neten a sok sikersztori mellett, az az, hogy  konkrétan a mindennapi gyakorlatban hogyan valósították meg azt, hogy egyszerre neveltek gyereket, vezettek háztartást, voltak feleségek és sikeres vállalkozók. Mindig volt egy olyan érzésem, hogy mindig csak az érem egyik oldala van bemutatva. Engem pedig mind a kettő érdekel, és azt gondolom, hogy a részletekben dől el minden.

És még egy fontos dolog, hogy valójában mit jelent az, hogy sikeres vállalkozó vagyok? Pénzben! Mert hát szép szép az önmegvalósítás, de pénzből él az ember és ez az amit aztán végképp nem tudsz meg senkiről, hogy ezzel a dologgal Te tényleg mennyit keresel? Én ezt is megmondom.

Na és miért pont online vállalkozás? Ez számomra elég egyszerű, mivel itthonról dolgozni nekem a legkényelmesebb lenne, mert nem kell utazgatnom a munkahelyre, a munkaidőt saját magam szabom meg, és nem mellékesen azt gondolom, hogy ez az egyetlen olyan vállalkozási lehetőség, ahol nincsenek határok. Olyan célközönséget tudok megszólítani, amit egy helyi kisvállalkozással sose tudnék megtenni. Ezenkívül azt gondolom, hogy az internetes vállalkozásoknak sokkal nagyobb jövőjük van, mint egy "helyi kisboltnak".

Ezért a blogom célja, hogy egyszerre mutassam meg, hogy vállalkozóként és anyaként milyen az élet a gyakorlatban. Részletesen beszámolok arról, hogy milyen tevékenységekből, ötletekből, mennyi idő alatt, hogyan, mennyi pénzt lehet szerezni.

Ez nem ígéret, hanem a valóság, ami itt és most zajlik, egyben egy teszt is, ami arra hivatott, hogy egy kezdő vállalkozó a nulláról, hogyan tud felépíteni egy sikeres online vállalkozást.

A következő bejegyzésben bemutatom, hogy a vállalkozásomat, milyen körülmények között indítom, vagyis indul a vállalkozás az alapokkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozoleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr463002409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása