Kissé lelankadt a kezdeti lelkesedésem a az elmúlt laza másfél évben... Nem is lettem online vállalkozó, sok minden közbejött, de nem adtam fel, hogy számomra a jövő megélhetésének ez az útja, ha online vállalkozó leszek. Ezért ezennel újraindítom a blogot. Semmi bla-bla, csak a lényeg fog megjelenni mindennap. Mégpedig mi a lényeg egy online vállalkozásnál?  A következők: mennyi a napi látogató, mennyi a hírlevél feliratkozó, mennyi a Facebook oldal követő, hány órát foglalkoztam aznap a vállalkozás építéssel és mennyi a bevétel.

Ennyi a lényeg.

A cél, nos az nem konkrét ft összeg vagy pontos vevőszám, mert ezeket nem tudom, hogy mi lenne a reális. Ezért az alábbiakat határoztam el 2013.január elsején: napi két óra munkával 5 hónap alatt, vagyis 22 hét alatt, vagyis 151 nap alatt nézzük meg, hogy mire lehet eljutni.

A blogban ezért naponta csak a ezeket a számokat fogom megmutatni. Körítés nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozoleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr524989982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása